SİMGE

Simge Harbiye Açıkhava sahnesinde! Biletler Biletix, Bubilet ve Biletinial'da!

Simge yeniden Jolly Joker ile Harbiye Açıkhava sahnesinde!

 

Türk pop müziğinin güçlü kadın vokallerinden Simge, 12 Ağustos 1981'de İstanbul'da doğdu. Küçük yaşlardan itibaren müziğe olan ilgisini keşfeden Simge, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda aldığı eğitimle müzik kariyerinin temellerini attı. İlk profesyonel çıkışını, sesiyle ön plana çıktığı 2011 yılında "Yeni Çıktı" adlı albümüyle yaptı. Ancak, asıl büyük çıkışını 2015 yılında yayımladığı "Miş Miş" şarkısıyla yakaladı. Bu parça, müzik listelerinde uzun süre zirvede kalarak onu pop müziğin önde gelen isimlerinden biri haline getirdi.

Simge’nin kariyeri boyunca çıkardığı "Prens & Prenses" (2017), "Ben Bazen" (2018) ve "Sevmek Yüzünden" (2022) gibi albümler, dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Özellikle "Ben Bazen" albümünde yer alan "Üzülmedin mi?", "Yankı", ve "Ben Bazen" gibi hitler, sanatçının hem duygusal hem de enerjik tarzını yansıtarak geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. "Yankı", 2016 yılında Türkiye'nin müzik listelerinde zirveye oturdu ve birçok ödül kazandı. Son zamanlarda popüler olan "Aşkın Olayım", "Yakışıklı" ve "Önümüz Yaz" ile ise ünü tüm ülkeye yayıldı.

Kariyeri boyunca Simge, başta Altın Kelebek olmak üzere önemli ödüllerin sahibi oldu. Ayrıca, kendine özgü vokal tarzı, sahne performansları ve güçlü duruşuyla müzikseverlerin gönlünde taht kurdu. Simge, her geçen gün repertuarını genişleterek kariyerine emin adımlarla devam ediyor.

Simge 3 Ekim'de yeniden Jolly Joker Harbiye Açık Hava’da! Bu muhteşem performansı kaçırmamak için biletlerinizi şimdiden almayı unutmayın. Biletler Biletix, Biletinial ve Bubilet'te!

SPONSORLAR

logo partners
logo partners

PROGRAM

21:00 Kapı Açılış
21:00 Simge

SANATÇILAR

BENZER ETKİNLİKLER

Gökhan Türkmen

Jolly Joker Bursa

Derya Uluğ

Jolly Joker Bursa